Завтра у Франківську відбудеться земельний аукціон двох ділянок комерційного призначення

Міська влада виставила на торги дві земельні ділянки по вулиці Коновальця. Одну з них планують продати, а іншу – віддати в оренду. Цільове призначення обох земельних ділянок - будівництво та обслуговування будівель торгівлі.

Першу земельну ділянку площею 0,0315 га розташована по вул.Коновальця, 229а, навпроти арматурного заводу, планують продати. Її стартова ціна складає 108 тисяч 571 гривня. Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Друга земельна ділянку, площею 0,0250 га, що знаходиться поруч (навпроти кафе «Під горіхом»). На земельних торгах розігруватимуть право її оренди. Стартовий розмір річної плати за користування ділянкою становить 8 тисяч 784 гривні. Цільове призначення теж для комерції, але у розігруватимуть її саме для розташування павільйону для мийки автомобілів.

Земельні торги відбудуться завтра, 18 жовтня, о 10:00 год, в залі засідань виконавчого комітету міської ради за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, кабінет 311.