Hobbithills: у Карпатах будують фантастичне містечко з фільму "Володар перснів"


Через місяць на карті України, в Карпатах, з'явиться нове незвичайне поселення - назвуть його Hobbithills або Hobbitvill.

 

Про це пише Побудовано з посиланням на одного з творців проекту Андрія Боєчко.

 

На гірській поляні планують побудувати справжнє містечко, яке ви бачили в фільмі "Володар перснів".

 

"Це буде не бутафорське кіношне поселення, а справжнє, реальне, екологічне, сучасне, енергозберігаюче, казкове містечко. Там будуть стояти будиночки гуцульських хоббітів, пастися овечки і корівки, в потоці плескатиметься струмкова королівська форель, а в вуликах карпатські бджоли чаклуватимуть над чудодійним гірським медом", - наголошує Андрій.

 

Таке поселення стало можливим завдяки програмі розвитку Карпат, яку уряд анонсував кілька місяців тому.

 

Саме зараз, на одній з полонин почалися роботи. Трактори планують дорогу і територію. Вже в травні 2020 планують відкриття Hobbithills.

 

"Поки з запланованих 25-30 будиночків ми почали споруджувати лише 7. Отже, якщо ви готові долучатися до казки - запрошую! Нам не потрібні інвестори з грошима, нам потрібні однодумці, які здатні внести в проект свіжі і не стандартні новації! Ми шукаємо друзів і однодумців, а не гроші. Запам’ятайте цей день, бо саме нині в Україні почитає народжуватися нове фантастичне поселення!", - додає Андрій Боєчко.