Франківський університет права імені Короля Данила Галицького хоче викупити приміщення поруч з "будинком-нахабою" на вулиці Мельничука

На сесії Івано-Франківської міськради депутати планують віддати під приватизацію нежитлові приміщення загальною площею 3 228,5 квадратних метрів.

Таке питання «Про внесення доповнень до «Програми приватизації комунального майна територіальної громади міста Івано-Франківська на 2015-2017 роки» винесене на обговорення сесії міської ради, інформує Фіртка.

Згідно проекту рішення мова йде про нежитлові будівлі (підвали) на вулиці Мельничука 14 та 16, на які претендує Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького, а також приміщення на вулиці Гетьмана Мазепи 20, які хоче приватизувати приватний підприємець.

Крім цього, передбачається приватизація приміщення площею 43,3 квадратні метри, що на Гетьмана Мазепи 179 шляхом продажу приміщення з аукціону.

 

 

 

Зазначимо, що до виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради входять двоє людей, котрих пов'язують із забудовником та керівником університету права імені Короля Данила Андрієм Луцьким - Сергій РОМАНЮК – депутат міськради від «Свободи» та Іван КРЕХОВЕЦЬКИЙ.

Нагадаємо, за адресою Мельничука 14, 16 минулого року почалось скандальне будівництво поруч із "білим будинком". Про це раніше писала Фіртка у статті «В середмісті Івано-Франківська «росте» будинок-нахаба».

Також прокуратурою міста було розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва у середмісті Івано-Франківська.

Як було встановлено перевіркою, будівництво проводилося з грубим порушенням містобудівного та земельного законодавства, зокрема без правовстановлюючих документів на користування земельною ділянкою та без одержання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва.