Привітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Команда Побудовано в Івано-Франківську щиро вітає всіх українців з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Через тисячоліття пролягав шлях становлення та утвердження нашої держави: на перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки.

Найбільше національне свято наповнює серця українців усього світу гордістю за свою державу, серпневими кольорами неба й пшеничного лану – барвами української землі. Державний прапор України втілює в собі давню і величну історію державотворення, прагнення українського народу жити вільно в мирі та добробуті. 

З нагоди Дня незалежності України вітаємо всіх, хто своїми діями докладається до великої спільної справи – розбудови України. У такий день усвідомлюються найголовніші пріоритети – наша Вітчизна і її майбутнє.

То ж будьмо щасливі успіхами в добрих справах! Будьмо горді тим, що вибороли незалежність, здобули право бути собою та господарями своєї долі! 

Бажаємо успіхів у справах на благо рідної Батьківщини та українського народу, щастя, міцного здоров'я, благополуччя кожній родині та мирного неба над головою!