Франківська фірма за 2 млн грн відремонтує історичні вулиці у центрі міста

В Івано-Франківську визначили підрядника, який візьметься за капітальний ремонт двох історичних вулиць – Тринітарської та Станіславської.

Як йдеться на сайті електронних публічних закупівель ProZorro, перемогу у торгах здобула фірма «Елітгарантбуд». У кожному з випадків це була єдина пропозиція у допороговій закупівлі.

 

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою визначив очікувану вартість ремонту Тринітарської вулиці у 1 172 213 гривень, а Станіславської - 1 076 675.

 

При цьому фірма «Елітгарантбуд» зобов’язалася відремонтувати вулиці за 1 148 000 гривень та 1 049 000 відповідно.

 

Довідково:

За даними аналітичної платформи «YouControl» ТОВ ««Елітгарантбуд» засноване у серпні 2016 року. Керівником і засновником фірми зазначений Шелист Юрій Петрович. Вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Розмір статутного капіталу – 10 000 гривень.

 

  

 

Як писало Побудовано в Франківську, про плани місцевої влади взятися за реконструкцію двох центральних вулиць Тринітарської та Станіславської стало відомо у березні цього року. Тоді проект реконструкції вулиці Тринітарської, у самому центрі Івано-Франківська, викликав хвилю невдоволення. Місцеві архітектори в один голос заявляли – не можна всі вулиці міста «штампувати під один профіль». Згодом слово взяв департамент містобудування, архітектури і культурної спадщини. Зокрема, на сайті відомства з’явилася заява Володимир Ідака, начальника відділу з питань охорони культурної спадщини. Проект візуалізації він називає «ефективними картинками», які втім не є робочою проектною документацією, і тим більше не погоджувалися я з департаментом містобудування, архітектури та культурної спадщини.

 

Проект реконструкції вулиці Тринітарської представлений департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою