Фонд держмайна повторно виставив на продаж оздоровчий комплекс «Прикарпаття»


Фонд держмайна повторно виставив на продаж оздоровчий комплекс «Прикарпаття» у курортному містечку Яремче, який належить Національному банку України (НБУ).

 

Про це повідомляє пресслужба відомства.

 

«Вже через тиждень (17 січня) ви можете взяти участь в аукціоні і стати власником комплексу серед мальовничих карпатських гір, площа якого складає майже 3 га», – йдеться у повідомленні.

 

Будівництво комплексу незавершене і включає в себе дві черги. Перша черга будівництва (ступінь готовності 96%) представлена будівлею площею 2 029,75 кв. м на п’ять дворівневих номерів і три апартаменти. Крім цього, в будівлі передбачені приміщення під заклад харчування, тренажерний зал, більярдну, сауну та басейн.

 

Стартова ціна – 32,2 млн грн (повторний аукціон), площа земельної ділянки – 2,73 га. Аукціон заплановано на 17 січня.

 

Нагадаємо, Фонд держмайна у липні минулого року вже виставляв на приватизацію оздоровчий комплекс «Прикарпаття» в Яремче, що перебуває на балансі Національного банку України.

 

Перша черга будівництва – будівля корпусу № 2 – повністю завершена, укомплектована меблями, сантехнікою, освітленням. Але непрокладена частина зовнішнього каналізаційного трубопроводу (близько 200 метрів), через що будівля не може експлуатуватися.

 

Сама будівля складається з п’яти дворівневих номерів та трьох апартаментів. Будинок побудовано за індивідуальним проектом. Загальна площа – 2 029,75 м².

 

ІІ черга будівництва – це фактично будівництво контрольно-пропускного пункту та підземних очисних споруд і реконструкція відкритої водойми, яке інвестор має завершити протягом 1 року і ввести комплекс в експлуатацію.

 

Оздоровчий комплекс «Прикарпаття» розташований на земельній ділянці загальною площею 2,7 га.