Чому варто купити квартиру в районі парку Шевченка від компанії "МЖК Експрес-24"?

В гамірному місті, зі скаженим трафіком та швидким темпом життя так важливо відволіктись від буденності та наповнити груди свіжим повітрям. В Івано-Франківську це досить легко зробити, бо маємо і парки, і міське озеро, і Вовчинецькі гори під боком.

Найбільший парк в місці – це парк культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка. Проте, це не тільки місце для прогулянок та сімейного відпочинку. Перш за все, це культурна пам’ятка Івано-Франківська, дендрологічний парк, який налічує понад 6 тис. дерев, близько 60 видів.

 

Історія парку Шевченка не менш вражаюча. Ще в XVII ст. німецький мандрівник Ульріх фон Вердум згадує про дубовий гай, який ріс у місцевості теперішнього парку. Потім ці землі були перетворені на пасовиська та поля.

 

А в 1896 році був заснований парк, який ми знаємо зараз. Цього року розпочалося висаджування дерев, формування клумб та алей. І в 1945 році парк було перейменовано на парк імені Тараса Г. Шевченка.

 

На території парку знаходиться три невеликих озера. Тут часто можна побачити лебедів та диких качок. Це чудова можливість для дітей пізнати навколишній світ.

 

 

В наші дні це ідеальне місце для літніх прогулянок. В теплу погоду на території парку є можливість поласувати морозивом чи солодкою ватою. Для дітей є облаштований дитячий майданчик з вежами та гойдалками. Влітку тут працює парк розваг з безліччю атракціонів. Для дорослих та молодих людей в парку є ресторанчики, літні тераси, батути для дорослих та канатний парк.

 

Зимою парк перетворюється на казковий ліс, з діамантовим снігом та теплими вогниками у вигляді гірлянд. Можна взяти какао в найближчій кав’ярні та насолоджуватись скрипом снігу під ногами.

 

 

Варто трішки згадати і про міське озеро, яке знаходиться в п’яти хвилинах ходьби від парку. Якраз на сьогоднішній день там проводиться реконструкція. Облаштовується пірс, доріжки для бігу, катання на велосипеді та роликах. Озеро – це одне з небагатьох дозволених місць для купання в Івано-Франківську. Чудова альтернатива річці, адже озеро очищується та має пологий спуск на глибину. Також вода в озері не має течії, яка присутня в наших гірських річках та й доволі тепліша.

 

Саме тому, купити квартиру в Івано-Франківську в районі парку Шевченка це не тільки вигідне капіталовкладення (оскільки МЖК Експрес-24 завжди має приємні пропозиції для своїх покупців), а й чудовий вибір місця для життя. Свіже повітря, дитячий сміх та зона для прогулянок практично під вікном. Хіба щось може бути кращим?

 

Контакти:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58

тел.: +380 (342) 77-60-27

тел.: +380 (050) 433 14 03

сайт: www.mgk.if.ua