Чернігівська фірма обіцяє за кілька місяців побудувати у Франківську біогазову установку

Нещодавно в Івано-Франківську відбулося відкриття конкурсних пропозицій з дегазації міського сміттєзвалища. На конкурс подалися тільки дві фірми - київська "ЛНК" та чернігівська "Кліар Енерджі".

При перегляді документації комісія виявила, що “ЛНК” не подала довідку про відсутність судових справ, однак її директор Сергій Клименко запевнив, що це помилка і фірма немає судових справ, пише ГК.

 

ТОВ "Кліар Енерджі" таку довідку подало, а заступник директора Наталя Корельська також зазначила що ніяких судових справ немає. Втім коли комісія вивчала документацію та перевіряла її, то з’ясувалося, що обидві фірмі мають судові справи, зокрема одна – кримінальна.

 

Сьогодні стало відомо, що у конкурсі перемогла чернігівська компанія "Кліар Енерджі". Як повідомив директор КП "Полігон" Юрій Мороз, члени комісії оглянули об’єкти, які збудували фірми – учасники конкурсу. Після огляду та детального вивчення документів переможцем оголосили чернігівську компанію "Кліар Енерджі". Тож до дня міста у Рибному з’явиться бігазова установка. Вона вироблятиме і продаватиме енергію за “зеленим тарифом” і певний відсоток віддаватиме КП “Полігон”. Така установка убезпечить сміттєзвалище від загорань.