«Будівельна Конча-Заспа» або Чи встигли франківські будівельники посадити бульбу?

У 2014 році Івано-Франківська міська рада віддала 11 земельних ділянок «для ведення особистого селянського господарства» на вулиці Барвистій, біля гімназії №1.
Команда Побудовано в Івано-Франківську з'ясувала, що більшість людей, які отримали дозвіл, фігурують у будівельній сфері.

Згідно рішення, підприємець, який фігурував у справі приватизації молочної кухні у 2014 році, Вадим Даниловський отримав 0,0431 га.

Директору скандальної будівельної компанії «Прикарпаття-авто» Ярославу Гуменюку віддали 0,0450 га.

Ольга Дудяк отримала 0,0450 га. Вона працює бухгалтером ПП «Бетагруп», яка належить Рекрутяку Любомиру. Сам ж Рекрутяк є співзасновником «Станіславміськбуд» з теперішнім заступником голови ОДА Сергієм Басарабом. Він теж отримав 0,0450 га землі.

Мар’яна Луців на вул. Барвиста отримала 0,0640 га землі. Пані Луців є співвласником компанії, яка займається земельними питаннями – ТОВ "Гектар ІФ".

Галина Пивоварова , яка працювала секретарем та бухгалтером в будівельній компанії «Франківськміськбуд», на вул. Барвиста виділили 0,0486 га. А керівнику цієї фірми, Олегу Трахановському, міська влада віддала 0,0450 га.

Згідно земельного кадастру, земельні ділянки належать до категорії «Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд». По чинному генплану міста ці землі відведені під садибну забудову.

Тож незабаром тут виросте новий елітний район приватних будинків місцевих будівельників.