Будівельна компанія «Continental Development» оголошує про початок весняної акції!

БК «Continental Development» пропонує 8% знижки на всі квартири. Акція діятиме з 5 по 18 березня. Знижка на квартири діє при всіх видах оплат. Компанія  пропонує своїм клієнтам вигідні умови придбання житла - безвідсоткове розтермінування.

Завдяки розробленим індивідуальним підходам до кожного клієнта, бажання про власне помешкання може стати реальністю вже сьогодні. БК «Continental Development» пропонує квартири у двох житлових комплексах - «Crystal River» та «Premiere».

 

Детальніше про умови Ви можете дізнатиссь в офісі будівельної компанії Continental Development за адресою м. Івано-Франківськ, Грушевського, 22-А (3 поверх) або за телефоном ‎‎0500576777, ‎‎0970576777

 

ЖК «Crystal River» - це монолітно-каркасний будинок збудований за останніми технологіями, з використання сучасних дорогих матеріалів. В житловому комплексі, збудованому із високоякісних матеріалів, компанія пропонує 1-, 2- та 3-кімнатні квартири із вільним плануванням, які Continental Development здає, фактично, «під ключ». Для того, щоб закінчити оздоблення квартири, клієнту потрібно всього 20-25 днів. В будинку облаштовані зелені тераси із зоною барбекю на даху. Сам житловий комплекс розташований в зеленій зоні поруч із Бистрицею Солотвинською.

 

ЖК «Premiere» – це житловий будинок преміум-класу, розташований в центральній частині Івано-Франківська. Цей комплекс є уособленням справжньої європейської раціональності та добротності у всьому, адже в одному будинку збалансовані такі якості, як висока функціональність, чудова геолокація та надійність. : монолітно-каркасний будинок, панорамні вікна, теплий алюмінієвий фасад, клімат контроль, консьєрж, відеонагляд, ліфт на 12 персон, будинок утеплений базальтовою ватою та оздоблений плиткою.

Окрім того, при заключенні договору на купівлю житла в цьому будинку клієнт отримує знижку до 50 000 гривень.