Continental Development пропонує знижку до $1000 на купівлю квартири в Івано-Франківську

Для того, щоб отримати знижку, клієнтам потрібно оформити заявку на сайті будівельної компанії. Після реєстрації клієнту компанії надсилають брошуру із інформацією про будинок та квартири і бронюють зустріч із менеджером у відділі продаж Continental Development.

Зараз компанія пропонує широкий вибір житла у двох комфортабельних житлових комплексах в Івано-Франківську. Continental Development першою серед будівельних компаній міста не лише пропонує просторі квартири гарного планування, але і дбає про енергоефективність житла.

 

Crystal River - це монолітно-каркасний будинок збудований за останніми технологіями, з використання сучасних дорогих матеріалів. В житловому комплексі, збудованому із високоякісних матеріалів, компанія пропонує 1-, 2- та 3-кімнатні квартири із вільним плануванням, які Continental Development здає, фактично, «під ключ». Для того, щоб закінчити оздоблення квартири, клієнту потрібно всього 20-25 днів. В будинку облаштовані зелені тераси із зоною барбекю на даху. Сам житловий комплекс розташований в зеленій зоні поруч із Бистрицею Солотвинською.

 

Premiere – це житловий будинок преміум-класу, розташований в центральній частині Івано-Франківська. Цей комплекс є уособленням справжньої європейської раціональності та добротності у всьому, адже в одному будинку збалансовані такі якості, як висока функціональність, чудова геолокація та надійність. Premiere поєднує у собі всі переваги житлового комплексу Crystal River і розташування у центральній частині Івано-Франківська. Окрім того, при заключенні договору на купівлю житла в цьому будинку клієнт отримує знижку до 50 000 гривень.

 

Контакти будівельної компанії Continental Development:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 22а (3 поверх)

Телефон: +38(050) 057 6777, +38 (097) 057 6777

Е-мейл: office@continental-development.com

Сайт: continental-development.com.ua