БК "Спілка забудівників" для наймолодших мешканців ЖК “Київський” будує дитячі майданчики

Дитячі майданчики дорослі обожнюють не менше, ніж малюки. Дитину можна лишити на одинці і бути спокійним, що вона не піде далеко від майданчика, а самому тим часом зайнятись чимось корисним і приємним.

Те що на території ЖК “Київський” будуються дитячі інфраструктурні об'єкти, зовсім не випадково.Будівельна компанія "Спілка забудівників" має важливу мету, а саме, зробити комплекс зручним і комфортним для його мешканців.

 

 

Значної уваги у будівництві дитячого майданчика заслуговує пісочниця, адже в ній можуть бавитись і наймолодші. За словами дитячих психологів, для карапузів від року до трьох оптимальною є конструкція з широкими бортами, адже в цьому віці дітлахи возяться всередині пісочниці, при цьому ліпити пасочки і будиночки на бортику їм куди зручніше.

 

 

 

“На даний час на території комплексу вже побудований дитячий майданчик з пісочницею, гіркою та кількома гойдалками, але до кінця здачі ІV черги має з’явиться ще один окремий майданчик зі спеціалізованим зонуванням та обов'язково розвиваючим обладнанням, яке допомагатиме малюкові знайомитися з навколишнім світом.”, - говорить заступник директора БК “Спілка забудівників” Володимир.

 

Матеріали для облаштування майданчиків БК “Спілка забудівників” замовила у харківської компанії «KinderLand», яка власноруч виготовляє дитяче обладнання з якісних вітчизняних матеріалів.

 

 

І ось що цікаво: як би ігрові елементи не були скомпоновані, якому психологічному підходу до розвитку дитини не відповідали, на яскраву і цікаву дитячий майданчик і малюків і старших все одно буде тягнути як магнітом. Адже тут крім усього іншого вони отримують відчуття свободи, а це сильніше ніж бажання навчатися.