"Спілка забудівників" використовує нові рішення в будівництві міжкімнатних перегородок

БК “Спілка забудівників” крокуючи в ногу з часом, під час будівництва ЖК “Київський” використовує новітні технології в будівництві.

Проаналізувавши потреби будівельної промисловості, компанія прийняла найбільш раціональне рішення: будувати міжкімнатні і міжквартирні перестінки гіпсовими пазогребневими плитами від німецької компанії Knauf.

Практичні розробки німецьких фахівців, заслужено, займають провідні позиції при оформленні стін і елементів зонування житлового простору. У пазогребневих плит не має недоліків, а лише переваги. Вони легші, приблизно 27 кг, з розміром 666х500 х80 мм — тому зручні під час зведення стін. Такі стіни відрізняються великою стабільністю, що дозволяє вішати: кухонні шафки, полиці, умивальники без застосування додаткового укріпленя.

Такі перегородки, в порівнянні з цегляною стіною, мають потенційно кращу кращу звукоізоляцію, зовнішнім виглядом практично не відрізняються від несучих стін. Висока якість лицьової поверхні дозволяє виключити дорогі штукатурні роботи. Поверхня перегородок, після затирання і шліфування швів придатна для обклеювання шпалерами, фарбування, облицювання керамічною плиткою.

Під час будівництва перегородок у ЖК “Київський” використовується два види перегородок з ПГП: одинарні (міжкімнатні) і здвоєні (міжквартирні). Необхідно відзначити, що гіпс є негорючим матеріалом, тому перегородки з гіпсових плит відповідають вимогам протипожежної безпеки. За тепло- та звукоізоляційними характеристиками перестінки відповідають чинним нормам ГОСТ.