Виконком погодив видачу містобудівної документації на забудову півгектара землі у Пасічній

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради погодив видачу містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва у міскрорайоні Пасічна.

Згідно рішення МВК, містобудівна документаця видається товариству з обмеженою відповідальністю «ДРЕВО-1» для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями господарського призначення (1-2 черга будівництва) в мікрорайоні №4 на вулиці Хіміків-Тролейбусна.

 

Припускаємо, що мова йде про забудову ділянки площею 0,5221 га, у мікрорайоні Пасічна. Саме цю ділянку, яка знаходиться за адресою мікрорайон №4 вул. Хіміків-Тролейбусна, викупило у міста товариство "Древо -1". Про це йдеться у рішенні міськради від 21 червня 2018 року, яким погоджено продаж комунальної землі. Згідно рішення, забудовник заплатив за ділянку площею майже у півгектара 739 537 грн. Відзначимо, що цільове призначення землі - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. 

 

За даними аналітичної системи Youcontrol товариство з обмеженою відповідальністю "Древо -1" засноване 2016 року та зареєстроване у Львові. Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Статутний капітал підприємства складає 100 грн. Засновником та керівником фірми значиться Оленський Андрій Володимирович.

 

Cкрін з Youcontrol