-15% - смачні пасхальні ціни тільки в квітні

Зовсім скоро настане Великдень - одне з найвизначніших християнських свят, яке асоціюється з Божою благодаттю, весною, світлом та затишком. І, звісно, зі звичаєм обмінюватися приємними подарунками: писанками та пасочками.

Будівельна компанія “Вертикаль” теж не могла зостатися осторонь свята і приготувала для вас свої подарунки - лише у квітні ціна на квартири у “Містечку Мануфактура” знижена на 15%. Такої смачної пропозиції не було вже давно! 

 

“Містечку Мануфактура” - це місце, де ви зможете жити і творити, поєднуючи непоєднуване, відкриваючи щодня нові яскраві сторони свого життя. Це комфортний осередок для незвичайних та креативних людей, що вимагають такої ж незвичайності та креативності від свого житла.

 

Саме тут приходить натхнення та народжуються нові ідеї. Ну і, звісно, “Містечко Мануфактура” - ідеальне не лише для творців, а і для їхніх сімей, адже це:

 

- комфортна локація усього в 10 хв від центру міста;

- закриті внутрішні двори для безпеки мешканців;

- вбудовані гаражі та гостьовий паркінг, для вільної від авто території;

- стилізовані дитячі майданчики для розваг та розвитку маленьких непосидюх;

- власні земельні ділянки, на яких можна як спостерігати за зірками теплої літньої ночі, так і снідати на свіжому повітрі усією сім’єю. 

 

Приєднуйтеся до осередку справжніх митців у “Містечку Мануфактура”

Завітайте до наших відділів продажу за адресами вул. Дудаєва, 31 та вул. Івасюка, 82.

Або телефонуйте за номерами: 

/050/ 313-07-10

/067/ 313-07-10