Власна квартира - найкращий подарунок до Нового Року

Коли перші сніжинки починають водити свої хороводи та нагадувати нам про наближення новорічних свят, кожен починає вірити в чудо та здійснення найзаповітніших мрій.

Хтось мріє про те, як злітати на відпочинок в теплі краї, хтось про поповнення в сім’ї, а хтось про затишну квартиру в новобудові у мальовничому куточку міста.

 

Ми, звичайно, не Святий Миколай, але готові робити подарунки. Тому пропонуємо до 31 грудня всім покупцям квартир у Містечко Мануфактура 15% знижки.

 

Тож, коли, як не зараз, робити інвестицію в майбутнє?

 

Чому саме Містечко Мануфактура?

Коли під руками майстрів та будівельників оживає камінь та перетворюється на місце, де створюються спогади – це викликає гордість своєю справою. Нова квартира – це не просто стіни та зручності, це комфорт та затишок, усмішки ваших дітей і просто місце, де можна відпочити від щоденних турбот та побути собою.

 

Містечко Мануфактура поєднав у собі гарне місце розташування на мапі міста, зручне планування та ідеальне наповнення квадратних метрів.

 

У затишному дворі кожен житель знайде місце для відпочинку. Дітлахи зможуть сповна оцінити креативне наповнення майданчиків, матусі – безпеку, а всі разом – ідеально впорядкований двір з лавочок, клумб та зелених насаджень.

 

І навіть автомобілям наших власників знайдеться місце в просторих вбудованих гаражах.

 

Екстер'єр житлового комплексу порадує кожного естета, адже вишукані фасади з самої столиці Данії гармонійно виглядатимуть з навколишнім ландшафтом та вселять відчуття гордості та стабільності.

 

Не менш важливою стороною купівлі квартири є добре розвинена інфраструктура. А тут вона напрочуд зручна. Школа та садочок знаходяться в пішій доступності, а зручна транспортна розв’язка дозволяє швидко потрапити в будь-яку точку міста, щоб швидко вирішити свої справи.

 

Купуйте квартиру в Містечко Мануфактура та економте на наступне бажання

 

Ви ще вагаєтесь? Зараз найзручніший час для купівлі нової квартири в Містечко Мануфактура. Адже ви отримаєте нові затишні квадратні метри з чудовою знижкою – 15%. А зекономлені гроші завжди знайдеться куди витратити.

 

Дизайнерський ремонт в новій квартирі чи може відпочинок разом з сім’єю на теплому пісочку? Тепер у вас вистачить ще на один подарунок собі та близьким.

 

Ми будуємо дім вашої гордості!!!

Заходьте на огляд, або телефонуйте, щоб дізнатись більше:

+38 (050) 313-07-10 або +38 (067) 313-07-10

Відділ продаж: вул.Івасюка, 82.