ЖК «Скеля» — сучасний комерційно-житловий комплекс в самому центрі Яремче


Це сучасне житло у десятиповерховому будинку з торгівельними приміщеннями в самому центрі Яремче – осередку туризму та культурного життя Карпат.

 

Місто Яремче – туристичний центр. Саме з Яремче зручно починати подорожі Карпатами: зовсім поруч знаходяться Карпатський біосферний заповідник і Говерла, національний парк «Гуцульщина», а в годині їзди — Буковель – головний гірськолижний курорт України. Окрім того, такі культурні та торгівельні осередки, як Коломия і Косів.

 

Зручна інфраструктура

 

Завдяки наявності залізничного сполучення, ви зможете легко, швидко та стабільно дістатися своєї власності будь-коли. Екологічна чистота. Яремче з трьох боків межує з національними парками, тож цілюще чисте повітря, джерельна вода та смачна гуцульська кухня сприятимуть оздоровленню круглий рік. Інвестиційна привабливість.

 

 

Квартира у ЖК «Скеля» - надійна інвестиція

 

Щороку все більше і більше людей мають змогу працювати з будь-якого місця, і обирають саме Карпати. Тож попит на якісне житло в цьому регіоні тільки зростає. А альтернативою ЖК Скеля є лише нерухомість у Буковелі. Але ціни там значно вищі.

 

Отримання доходу

 

ЖК «Скеля» - чи не єдиний об’єкт такого класу у Карпатах. Ви і ваші гості отримуєте комфорт міста у серці природи. Ви можете отримувати дохід цілий рік, адже туристичний сезон в Карпатах не закінчується.

 

Адреса

м. Івано-Франківськ, вул. Південний Бульвар 23/31

Контакти

  • +38 067-344-55-67
  • (0342)75-05-52
  • (0342)75-05-62
  • +38 050-373-70-23

E-mail gal_dvir@ukr.net

 

Власна квартира в українських Карпатах

www.galskelya.com.ua