Як обрати квартиру в якій комфортно жити?

Вибір житла - один із стресових моментів в житті, але якщо завчасно продумати покупку, подивитися всі варіанти, можна уникнути багатьох помилок.

Популярною тенденцією серед франківців є купівля житла ближче до природи, подалі від мегаполісу. ЖК "Скеля" – сучасний будинок в курортному місті Яремче, створений для молодих сімей, які готові до самостійного життя і люблять експерименти. Пропонуємо основні чинники на які варто звернути увагу при виборі квартири.

 

 Якісне будівництво 

Зараз складно знайти будинок, який відповідає сучасним стандартам якості. Більшість забудовників намагаються заощадити на будівництві, використовуючи дешеві матеріали і прискорюючи темпи створення будинків штучними способами. Будівництво ЖК "Скеля" ведеться з використанням тількі якісних матеріалів, із застосуванням кращих напрацювань в сфері будівництва.  

 

Енергоефективний будинок

Величезні рахунки за комуналку нікого не порадують. Переконайтеся, що будинок утеплений, в ньому встановлені металопластикові вікна, відсутні протяги. У ЖК "Скеля" зовнішні стіни будуть утеплені пінопластом, який зарекомендував себе як енергоефективний і довговічний матеріал.

 

 Світлина від ЖК

 

Індивідуальне опалення

Ви повинні самі вирішувати, яка температура буде в вашому домі. Відключитися від централізованого опалення - складно і дорого. В ЖК "Скеля" передбачена установка котлів для опалення.

 

 

Планування вашої мрії

Навіщо зносити стіни, будувати перегородки, якщо можна купити відразу ідеальну квартиру? У ЖК "Скеля" є одно-, дво та три-кімнатні квартири з просторими кімнатами, в деяких передбачено гардеробні, і роздільний санвузол. Ознайомитися з плануванням можна за посиланням.

 

 Світлина від ЖК

 

Умови для ведення бізнесу

Стати частиною великої дружної родини  ЖК "Скеля" легко. Комерційні приміщення на нижніх поверхах стануть найкращим місцем для ведення бізнесу, і допоможуть вдосконалити і так розвинену, навколишню інфрастуктуру. Дуже зручно працювати поблизу дому, особли якщо діставатись до роботи можна на ліфті.