ЖК “Millennium” - сучасний житловий комплекс поблизу міського озера


Ще ніколи мрія не була так близько!!! Власна набережна та відпочинок на природі поруч з будинком - це реальність під назвою “Millennium” - сучасний житловий комплекс поблизу міського озера, із закритими італійськими дворами, підземним паркінгом, унікальними дитячими майданчиками та власним міні-парком.

 

«Millenium» - житловий комплекс європейського рівня в екологічно чистій та зеленій частині міста. Кожен квартал складатиметься з компактних та функціональних будинків найсучаснішої архітектури.

 

В середині житлового комплексу розташований закритий від транспорту двір. Озеленена територія з елементами ландшафтного дизайну.

 

Житловий комплекс будується в чудовій локації міста. Ви завжди зможете відчути гармонійний спокій та домашній затишок в стінах своєї квартири та на території всього комплексу.

 

До міського озера всього 500 м, до центральної частини міста Ви зможете добратися за 10 хвилин. Виїзд на вул. Набережну виключає проблему виїзду з міста, адже вулиця веде на виїзд з міста через околишню дорогу, це допоможе зекономити Ваш час. ЖК «Millenium» чудово підійде людям, які люблять заміський спокій та затишок сімейного благополуччя.

 

 

Переглянути планування: https://millennium.if.ua/

 

Телефонуйте: (066) 433 00 61.

 

Записатись на оглядини квартир можна у відділі продажу: Січових Стрільців, 58