ЖК Хмельницький з висоти пташиного польоту. ВІДЕО


Житловий комплекс «Хмельницький» — це новий проект компанії «Галицький Двір», який зробить Івано-Франківськ ще привабливішим. Новобудова виділяється правильними архітектурними формами та класичною кольоровою палітрою фасадів.

 

Проектом передбачені квартири декількох типів з панорамними вікнами, балконами та лоджіями, завдяки яким забезпечується природне освітлення приміщень. Для комфорту мешканців на нижньому поверсі будинку передбачені комерційні площі під магазини, ресторани, кафе та інші сервіси.

 

 

Інфраструктура

 

Житловий комплекс «Хмельницький» розташований на перетині вулиць Богдана Хмельницького та Надрічна. Поруч з будинком зупинка маршрутки №24, а по вулиці Хмельницького курсують автобус №41К і маршрутки №32 та №35. Автомобілем до площі Ринок у історичному центрі міста — 10 хвилин, до авто- та залізничного вокзалів — 5-6 хвилин.

 

Поруч з комплексом є всі необхідні інфраструктурні об'єкти. У пішому доступі від житлового комплексу «Хмельницький» розташовані кілька продуктових магазинів і супермаркетів: до супермаркету «Торба» — 7 хвилин, до «АТБ-Маркет» — 13 хвилин, до гіпермаркету «Метро» та ще одного «АТБ-Маркет» — 18 хвилин. Автомобілем 4-5 хвилин до супермаркетів «Арсен», «АТБ-Маркет» та «Торговиця». За домашніми продуктами, товарами місцевих виробників та фермерською еко-продукцією — 7 хвилин на авто.

 

Піша прогулянка до найбільшого торгово-розважального центру Івано-Франківська «Велес» триватиме 9 хвилин. Окрім галереї магазинів у ТРЦ працює продуктовий супермаркет «ЕКО-Маркет», кав'ярня, піцерія, ролер-клуб, кінотеатр, боулінг, парк-розваг та інші сервіси.

 

Найближчі від новобудови дитячі садки №4 та №33 за 15 хвилин пішки, а у радіусі 4-5 хвилин автомобілем розташовані дитячі садки №17, №18 та «Квітка Карпат». До початкової школи №8 — та середньої школи №10 — 10-15 хвилин пішки, до шкіл №19, №22 та №25 — 5-6 хвилин на авто. При бажанні випускники зможуть продовжити освіту в коледжі електронних приладів, до якого 5 хвилин пішки.

 

З медичних установ у пішому доступі від новобудови станція швидкої медичної допомоги та міська поліклініка №1. На тренування 6 хвилин пішки до спортивного клубу «Альянс», а для ранкових пробіжок — через дорогу від комплексу стадіон.

 

Комплектація

 

  • - цегляні стіни утеплені пінополістиролом та поштукатурені під декоративне фарбування;

  • - плануваннями квартир передбачені балкони та лоджії;

  • - опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів;

  • - для мешканців з автомобілями з зовнішнього боку будинку передбачена наземна стоянка.

 

І поки динамічне будівництво нового житлового комплексу продовжується — ви все ще можете придбати квартиру за вигідною ціною 10 400 грн/м2.

 

Часу обмаль і квартир стає все менше. Поспішіть придбати якісне житло від забудовника!

 

 

Офіс компанії та відділ продажів працюють у телефонному режимі: +38 067 344 55 67; +38 050 373 70 23.