БК «Галицький двір» – тільки найкращі квартири для чудових людей


Івано-Франківськ – один із лідерів за масштабами будівництва. Зараз у місті функціонують 26 будівельних компаній. Але лише мала їх кількість стала одними з провідних трендсетерів своєї сфери.

 

Серед таких компаній виділяється і будівельна компанія «Галицький двір», яка активно впроваджує інноваційні технології у вигляді продуманої організації простору всього житлового комплексу та розумного планування квартир.

 

Крім цього, сучасне будівництво орієнтоване на впровадження енергоефективних та екологічних матеріалів, використання монолітно-каркасного типу, перевагами якого є довговічність, надійність, зручність у плануванні та переплануванні житла, широкі можливості для архітектурних та дизайнерських рішень, швидкі темпи будівництва.

 

Вже 25 років БК «Галицький двір» створює комплекси, які виправдовують очікування, відповідаючи всім уявленням про комфорт та безпеку. За цей час збудовано 350 тис. м² якісного житла та 70 тисяч м² комерційної нерухомості.

 

"Важливо не лише завоювати авторитет, але й зберегти його. Адже цей процес тривалий, дорогий та матеріалоємний. Залучати потрібні кошти — чи то кредитні, чи інвестиційні — може лише забудовник з ідеальною репутацією. На ринку потрібно бути стабільним та професійним, і звісно якісно будувати", - каже директор БК «Галицький двір» Василь Друк.

 

Наразі в Івано-Франківську компанія реалізовує чотири проєкти:

 

1) ЖК «На Німецькому озері». Будинок з приватною територією та відеоспостереженням розташований в зеленій зоні м.Івано-Франківськ (с. Загвіздя). Окрім квартир у цьому ЖК продаються й нежитлові приміщення та гаражі. Поруч — набережна Бистриці Солотвинської, ресторани «Вулик» та «Гражда», а також школа №18. ЖК «На Німецькому озері» — це стильна архітектура, приватний внутрішній двір та затишний простір для життя і відпочинку.

 

 

Квартири: від 8 800 грн/м².

 

2) ЖК по вулиці Горбачевського. Сучасний цегляний будинок на два під’їзди, який зводиться неподалік автостанції №2. Близькість до центру та основних транспортних артерій міста — одні з головних переваг даної новобудови. Поруч розташовані гімназія №1, школа №18, медичні/торгові центри та сквер.

 

 

Квартири: від 9 200 грн/м².

 

3) ЖК на вул. Богдана Хмельницького. Монолітно-каркасний дім з сучасним плануванням квартир. Він поєднує в собі переваги продуктивного і комфортного життя та формує унікальну пропозицію у своїй локації: поруч розташовані торгово-розважальний комплекс «Велес», ресторан «Хмельницький», спортзал, коледж та поліклініка.

 

 

Акція: квартири не від 10 400 грн/м², а від 9800 грн/м².

 

4) Комфортний будинок на вул. Короля Данила, 2 з підземним паркінгом у затишному куточку міста. Це сучасний житловий комплекс, де перші поверхи передбачені для розміщення комерційних структур. У безпосередній близькості розташовані всі необхідні об’єкти інфраструктури: центр, школа, дитячий садок, великий торговий центр, аптеки та магазини. Також в пішохідній доступності знаходиться парк, міське озеро та реконструйована пішохідна вулиця Шевченка.

 

 

Квартири від $620/м².