Житловий комплекс Crystal River - ваш вдалий вибір


Житловий комплекс «Crystal River» розташований в одному з найбільш тихих і зелених куточків Івано-Франківська – мікрорайоні Пасічна.

 

З вікон новобудови відкривається панорама на річку Бистриця Солотвинська та зелену зону. На прибудинковій території за планом передбачені наземний паркінг, дитячий та спортивний майданчики, тенісний корт, футбольне поле, зелені тераси із зоною барбекю на даху, а на березі річки – паркова зона відпочинку.

 

Інфраструктура

 

Перші поверхи житлового комплексу «Crystal River» відведені під комерційні приміщення, спортивні комплекси та місця проведення дозвілля. 

 

Крім власної інфраструктури комплексу, до послуг мешканців цілий ряд соціальних об'єктів мікрорайону: продуктові та промислові магазини, аптеки, дитячі садочки і школи, спортклуби, кафе, ресторани, поліклініки та медичні центри.

 

В п'яти хвилинах пішки від новобудови продуктовий супермаркет «АТБ», а трохи далі супермаркети «Вопак», «Pakko» та ряд невеликих торгових точок. 

 

Є в районі новобудови і медичні установи – обласна лікарня та медичний центр «Damiya». До будь-якого з цих об'єктів на автомобілі сім хвилин.

 

Немає проблем і з садочками та школами: малюків батьки зможуть відправити в дитячий садочок «Вишиванка», а школярів – в муніципальну школу №24, до яких пішки вісім хвилин. Є в мікрорайоні й інші навчальні заклади: школи №18 і №21, а також українська гімназія №1.

 

Особливості

 

  • територія без автомобілів

  • можливість індивідуального планування квартири

  • енергозберігаючі панорамні вікна з подвійними склопакетами, підлога з підігрівом в коридорі, ванній кімнаті і кухні

  • броньовані вхідні двері

  • індивідуальне опалення – двоконтурні газові котли

 

Контакти будівельної компанії Continental Development:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 22а (3 поверх)

Телефон: +38(050) 057 6777, +38 (097) 057 6777

Е-мейл: office@continental-development.com