Сучасні технології енергоефективності від БК «Continental Development»

На ринку нерухомості Івано-Франківська найбільшим попитом користується житло, при будівництві якого використовуються технології енергоефективності.

Будівельна компанія «Continental Development» завжди дотримується передових тенденцій у будівництві. Клієнтам компанії не потрібно перейматися тим, як краще зберігати тепло у квартирах і витрачати менше грошей на опалення. Забудовник заздалегідь подбав про те, щоб житлові об’єкти відповідали всім вимогам енергоефективності. Для цього зовнішні стіни будинків утепляються мінеральною ватою.

 

Новий житловий комплекс «Crystal River» - це монолітно-каркасний будинок збудований за останніми технологіями, з використання сучасних дорогих матеріалів. В житловому комплексі представлені 1-, 2- та 3-кімнатні квартири із вільним плануванням, які Continental Development здає, фактично, «під ключ». Для того, щоб закінчити оздоблення квартири, клієнту потрібно всього 20-25 днів.

 

 

Для утеплення фасаду ЖК «Crystal River» використовується мінеральна вата, яка займає одне з провідних місць серед утеплювачів. Цей матеріал володіє відмінними теплоізоляційними якостями, стійкий до перепадів температур, має високі шумо- і звукоізоляційні властивості. Мінеральна вата проста у використанні, у ній не заводяться комахи чи гризуни, та найголовніше те, що вона не горить і не плавиться.

 

 

 

Після утеплення на фасад чекають завершальні, оздоблювальні роботи, які не тільки нададуть будинку естетичного вигляду, але і захистять помешкання від грибків та цвілі.

 

 

Дізнатися більше про продаж квартир в ЖК «Crystal River», ціни й умови придбання нерухомості та іншу інформацію можна на сайті забудовника та у відділі продажу.

 

Контакти будівельної компанії Continental Development:

  • Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 22а (3 поверх)
  • Телефон: +38(050) 057 6777, +38 (097) 057 6777
  • Е-мейл: office@continental-development.com
  • Сайт: continental-development.com.ua