Зареєструвати бізнес і нерухомість стало можливо протягом півгодини

У Києві на Печерську за адресою: пл. Лесі Українки, 1 у тестовому режимі відкрився документ-сервіс «ГОТОВО!» — сучасна установа нового формату, яка надає більше 130 державних послуг за новими принципами та підходами швидко та зручно.

Докемент сервіс у тестовому режимі відкрився 6 днів тому, про це написав на своїй сторінці в Facebook Лев Парцхаладзе. «Документ-сервіс «ГОТОВО!» відкрився у тестовому режимі і вже почав приймати перших відвідувачів. Таке технічне відкриття необхідно для того, щоб виявити можливі несправності і помилки до офіційного відкриття. Поки потік відвідувачів не дуже великий, проходить активне налагодження взаємодії між фронт-офісом і бек-офісом, перевіряється чи справно працює операційна система», - пише він.

Центр надає адміністративні послуги, що знаходяться у юрисдикції держави за 5 напрямами:

- реєстрація майна;
- реєстрація бізнесу;
- видача закордонних паспортів;
- будівельно-технічна документація;
- землевпорядні документи.

Вчора центр відвідала Перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова. «День почався з візиту до сучасного документ-сервісу «Готово». Спасибі Леву Парцхаладзе і його команді за прекрасну реалізацію проекту», - пише вона на своїй сторінці в Facebook.

«Рік тому він був в кресленнях на папері, а сьогодні - це символ успіху наших ініціатив щодо децентралізації повноважень. Послуги з реєстрації бізнесу і нерухомості тут можливо отримати навіть за 30 хвилин, без черг і бюрократії, в дружній атмосфері і найголовніше - без корупції. Сподіваюся, що для інших регіонів це стане прикладом того, як якісно надавати послуги громадянам», - зазначає Наталія Севостьянова.

Довідково: Документ-сервіс «ГОТОВО!» — це сучасна установа, яка надає більше 130 видів державних послуг в одній будівлі заабсолютно новими підходами і принципами швидко та зручно.

Його мета – знищити побутову корупцію в Україні та покращити якість життя громадян шляхом надання швидких, зручних і якісних адміністративних послуг. Документ-сервіс «ГОТОВО!» — центр нового формату, який спрощує взаємини громадян та держави у наданні адмінпослуг.

Відкритий простір без кабінетів, приємна атмосфера, ввічливий персонал, затишне кафе, кімната для дітей.