Заповнюваність орендарями другої черги ТРЦ "Велес", яка будується в Івано-Франківську, досягла 62%


Заповнюваність орендарями другої черги торговельно-розважального центру (ТРЦ) "Велес" (Івано-Франківськ), відкриття якої заплановано на четвертий квартал 2021 року, в результаті останніх підписаних договорів оренди підвищилася до 62%.

 

Як повідомила прес-служба консалтингової компанії Cushman & Wakefield, яка виступає ексклюзивним агентом із набору орендарів ТРЦ "Велес", попередні договори оренди підписані з мережею магазинів побутової техніки та електроніки Comfy (1070 кв. м), мережею магазинів парфумерії та косметики Brocard (350 кв. м), фармритейлером "Аптека Доброго Дня" (57 кв. м) і магазином зоотоварів "Брідер" (55 кв. м), пише Інтерфакс.

 

"Загалом ми вже маємо підтвердження від орендарів більше ніж на 62% від загальної орендної площі ТРЦ. Основним фактором зацікавленості є те, що це перший і єдиний ТРЦ обласного значення в Івано-Франківську", - наведено у повідомленні слова керівника департаменту агентських і консультаційних послуг у сфері торговельної нерухомості компанії Cushman & Wakefield в Україні Катерини Весни.

 

За її словами, на сьогодні більшість жителів Івано-Франківська та околиці задовольняють потреби в шопінгу переважно у Львові.

 

Після відкриття другої черги загальна площа ТРЦ "Велес" становитиме 56 тис. кв. м, а орендна - 39,7 тис. кв. м. Інфраструктура об'єкта включає паркінг на 1,16 тис. машиномісць.

 

До якірних орендарів ТРЦ входять продуктовий супермаркет "Сільпо" (4,25 тис. кв. м), дитячий розважальний центр Fly Kids (3,5 тис. кв. м) і кінотеатр "Планета кіно" (2,27 тис. кв .м). Крім того, затверджені площі та конфігурації приміщень для магазинів одягу, взуття, побутової техніки та спорту, зазначила Весна.

 

Cushman & Wakefield (раніше - DTZ) була заснована у 1917 році в Нью-Йорку. Компанія є консультантом у сфері комерційної нерухомості з річним доходом $6 млрд. Cushman & Wakefield працює у понад 70 країнах світу, кількість співробітників становить 45 тис. осіб.

 

До глобального об'єднання у 2015 році консалтингових компаній Cushman & Wakefield і DTZ український офіс працював під брендом DTZ.

 

Основними напрямами роботи є агентські послуги для власників комерційної нерухомості та орендарів, ринки капіталу та операції із земельними ділянками, управління активами та інвестиціями, аналітика та консалтинг з питань девелопменту, оцінка нерухомості, а також управління комерційними об'єктами.