Як розділити квартиру на дві студії: поради від Побудовано


Квартира-студія – це дуже модне рішення сьогодні для людей з неординарним мисленням та гарним смаком. Під квартирою-студією слід розуміти житло без внутрішніх перегородок.

 

Існує багато причин, чому люди вирішують розділити свою квартиру на дві частини. Але не так важливо, чому Ви вирішили перепланувати своє житло, а куди важливіше знати, як правильно це зробити!

 

Перше — у кожній із квартир повинні бути: місце для відпочинку і сну, кухня і санвузол. Одне з найважливіших правил — ванна кімната ні в якому разі не повинна розташовуватися над житловим приміщенням, радить експерт Денис Фетисов.

 

Щоб уникнути мороки з газопроводом на кухні, купіть електроплиту. І до речі, величезний плюс квартири-студії в тому, що під кухню необов'язково виділяти окрему кімнату, досить лише звільнити простір для холодильника й плити.

 

І не забудьте узгодити розподіл і перепланування квартири з БТІ, щоб уникнути проблем у майбутньому!

 

В іншому, розділяючи квартиру на дві студії, можете дати волю своїй фантазії. Головне дотримуватися перерахованих вище правил, уникаючи таким чином неприємностей.

 

Оформляючи квартиру-студію, Ви знайдете для себе багато нового та цікавого, будете бачити результати своїх творчих пошуків та ремонтних робіт…