Вулиці, дороги та прибудинкові території: в УКБ оприлюднили список об’єктів, де пройде ремонт у 2021 році


Сезон ремонтів все ближче, тому в Управлінні капітального будівництва Івано-Франківської міської ради розповіли, над якими об’єктами планують працювати у 2021 році.

 

Про це повідомили в пресслужбі УКБ.

 

"Вулиці та прибудинкові території є важливою складовою нашої діяльності, тож робіт заплановано багато. Це й завершення вже розпочатих об’єктів та ремонт нових. З’єднання Північного та Південного бульварів залишається пріоритетним завданням. Також плануємо завершити ремонт вулиці Коперника", - кажуть у відомстві.

 

Крім цього, працюватимуть над: капітальним ремонтом вул. Національної Гвардії; капітальним ремонтом вул. Виговського; капітальним ремонтом дорожнього покриття вул. О. Басараб; капітальним ремонтом дорожнього покриття вул. Вербицького; капітальним ремонтом дорожнього покриття вул. Коломийська; капітальним ремонтом дорожнього покриття вул. Кондукторська.

 

Щодо міжбудинкових територій та проїздів, то пріоритетним завданням є завершення кількох минулорічних об’єктів.

 

Перш за все, це двір на вулиці Хіміків, 17-19, де минулого року замінили каналізаційні мережі й завершили левову частину благоустрою.

 

"Також доведемо до ладу прибудинкові території за адресою вулиця Коновальця, 128-130, вулиця Надвірнянська, 30-32 та вулиця Вовчинецька, 185-187. Крім цього, плануємо здійснити: капремонт міжбудинкового проїзду на вул. Хіміків, 4; капремонт міжбудинкового проїзду на вул. Хіміків, 6; капремонт міжбудинкового проїзду на вул. Коновальця 147; капремонт міжбудинкового проїзду на вул. Б. Хмельницького, 78, 82/1, 82/2; капремонт міжбудинкового проїзду на вул. Б. Хмельницького, 82/3, 82/4; капремонт міжбудинкового проїзду на вул. Вовчинецька, 189, 191; капремонт міжбудинкового проїзду на вул. Г. Мазепи, 174 Д; капремонт міжбудинкового проїзду на вул. Гвардійська, буд. 5, 7 та вул. Петлюри, буд. 5, 5А, 7, 7А; капремонт міжбудинкового проїзду на вул. Франка, 17 -19", - розповідають в УКБ.

 

Також цього року перед УКБ стоїть завдання здійснити ремонт дорожнього покриття у селах нашої територіальної громади.

 

Наразі, визначені такі об’єкти: капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Вовчинецька (від моста через р. Бистриця Надвірнянська до буд. №79 по вул. Вовчинецька) в с. Вовчинець; капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Центральна в с. Радча; капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Шкільна (від вул. Миру до вул. Надрічна) в с. Драгомирчани. Для них вже виготовлено проектно-кошторисну документацію та передано на експертизу.