Виконком відмовив у наданні містобудівних умов та обмежень на будівництво багатоповерхівки на Микитинецькій


На засіданні виконавчого комітету ІФМР прийняли рішення про відмову ТзОВ «Траян» у наданні містобудівних умов та обмежень на проєктування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Микитинецькій.

 

Про це інформує кореспондент Побудовано в Івано-Франківську.

 

Мова йде житловий комплекс «Ювілейний» у селі Микитинці, по вулиці Декабристів.

 

"Відмовити у наданні містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва товариству з обмеженою відповідальністю фірмі «Траян» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з закладами громадського призначення (ІІІ черга будівництва) в районі річки Бистриці Надвірнянської у с. Микитинці", - йдеться в рішенні.

 

 

 

Довідка Побудовано:

 

Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "Траян" було засноване у 1995 році. Основний вид його діяльності – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Також підприємство має право на спеціалізовану оптову торгівлю продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, діяльність у сфері архітектури, а також будівництво житлових та нежитлових будівель.

 

На рахунку фірми є діюче будівництво житлового комплексу «Ювілейний» у селі Микитинці, по вулиці Декабристів (в районі річки Бистриця Надвірнянська).

 

Водночас у власності фірми «Траян» перебуває непродовольчий ринок у самому центрі Івано-Франківська, відомий у народі як "п’ятачок".