Виконком продовжив термін подачі пропозицій до генплану міста

Виконавчий комітет продовжив до 8 жовтня строк розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану м. Івано-Франківська суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста».
Водночас цього тижня в Івано-Франківську відбудеться засідання містобудівної ради. Головне питання порядку денного – коригування генерального плану міста Івано-Франківська.
 

Засідання архітектурно-містобудівної ради при Департаменті містобудування, архітектури та культурної спадщини відбудеться у четвер, 4 жовтня, о 14.00 год. Засідання пройде у приміщенні Департаменту за адресою: вулиці Незалежності, 9, поверх 5, кабінет №501.

 

Відзначимо, що днями виконавчий комітет затвердив персональний склад архітектурно - містобудівної ради, куди увійшли директор Департаменту архітектури, його заступник, начальники управлінь, члени депутатської комісії з питань містобудування та земельних відносин і близько десятка архітекторів.

 

Раніше обласна Спілка архітекторів України розкритикувала новий генеральний план Івано-Франківська. В ньому члени спілки констатувати критично низьку якість опрацювання території, урбаністичних особливостей і проблематики міста та порадили міській владі не виносити генплан на затвердження сесії міської ради, а зібрати містобудівну раду.