Відтепер «Теплі кредити» іванофранківці зможуть отримати у ПриватБанку

7 квітня в рамках реалізації Державної програми «Теплих кредитів» та обласної програми енергозбереження для населення Івано-Франківської області підписано Генеральну угоду про співробітництво між ПриватБанком та департаментом економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА.

ПриватБанк став третім банком, в якому прикарпатцям надаватимуть кредити на впровадження енергоефективних заходів, а облдержадміністрація здійснюватиме відшкодовування частини відсотків за кредитами.

 

Відтепер клієнти матимуть можливість компенсувати свої витрати, подавши заявку в Приват24 по «Теплих кредитах» для фізичних осіб, оформленим у будь-якому роздрібному (через POS-термінал) або інтернет-магазині, який підключений до сервісу «Оплата Частинами», та на сайті privatmarket.ua, а для ОСББ та ЖБК - подавши заявку через сайт privatmarket.ua.

 

Для цього клієнтам потрібно подати заявку у меню Приват24 - Оплата частинами - "Теплі кредити" та вказати адресу встановлення обладнання, чи отримує клієнт субсидію та прикріпити рахунок-фактуру.

 

Угода підписана директором Івано-Франківської та Тернопільської філії Прикарпатського регіонального управління ПриватБанку Юрієм Акуленко та директором департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА Жанною Табанець.

 

Даною угодою передбачається відшкодування частини відсоткової ставки (15-20%) за кредитами, отриманими населенням, ОСББ та ЖКБ на енергозберігаючі заходи в рамках реалізації Державної програми. Цього року на її реалізацію в обласному бюджеті передбачили 1,2 млн. гривень.

 

 

Під дану категорію відшкодування за “Теплим кредитом” потрапляють котли, вікна, двері, радіатори, лічильники води та матеріали для проведення робіт з теплоізоляції.

 

В залежності від номенклатури покупки, різниться й сума відшкодування. Важливо пам'ятати, що компенсація надається державою лише у випадку, коли товар або послуга потрапляє під програму "Теплі кредити", та дотримані усі умови відшкодування. Для прикладу, якщо не була подана заявка на відшкодування, чи клієнт вже скористався програмою у поточному бюджетному році в іншому банку, компенсація не надаватиметься.