Відкриття нового відділу продажу - ЖК Sonata


Придбати нову затишну квартиру стало ще простіше. Локальний центр продажу житлового комплексу «Sonata» відкрито на вул. Набережній в Івано-Франківську.

 

За горнятком ароматної кави ви зможете дізнатися у менеджерів про усі тонкощі купівлі квартири. Наші фахівці допоможуть підібрати оптимальне помешкання за найвигіднішими умовами для вас та вашої родини.

 

У будні центр працюватиме з 9:00 до 18:00, у суботу – з 10:00 до 14:00.

 

Особливістю відділу продажу на Набережній є розташування безпосередньо поруч з будівельним майданчиком. Клієнти зможуть поспілкуватися із менеджерами та одразу відвідати будівництво.

 

Окремі відділи продажу відкриваються задля зручності покупців, адже отримати детальну консультацію можна у будь-якій точці продажу будівельної компанії «Вертикаль».

 


 

Контакти відділу:

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Набережна ім. В. Стефаника, 9а

 

Про ЖК Sonata:

 

Sonata — це житловий комплекс комфорт класу, розташований на вулиці Романа Левицького в Івано-Франківську. Зручна локація біля парку та річки, до центру міста – всього 5 хвилин.

 

Пропонуємо просторі одно- , дво- та трикімнатні квартири з кухнями-вітальнями і лоджіями. А для тих, хто звик підлаштовувати помешкання під себе, є можливість перепланування на етапі будівництва.