Вибір житла у новобудові: переваги монолітно-каркасного будівництва


Технологія будівництва монолітних споруд давно здобула популярність серед відповідальних забудовників. Саме вона дає можливість зводити найсучасніші будинки, не обмежуючи себе в конструкціях і архітектурних стилях. Результатом є споруди високої міцності, строк експлуатації яких може вимірятися сторіччями.

 

Саме таку технологію будівництва у створенні житлового комплексу Sonata використовує і БК "Вертикаль".

 

Як зазначають фахівці будівельної компанії, до переваг монолітного будівництва відноситься можливість застосовувати сучасні рішення та вписувати об'єкти, що будуються, в ландшафт існуючої забудови. Монолітні плити створюють рівну поверхню стелі без швів, готову для фарбування або обклеювання.

 

Відсутність громіздких несучих стін дозволяє втілити будь-які бажання замовника з планування квартири, виключення стане тільки перенесення санвузлів і кухонь через наявність транзитних комунікацій.

 

Цікаво, що монолітно-каркасне будівництво дозволяє використовувати в обробці різного роду матеріали, в тому числі великовагові – плитку і камінь. Ще однією з незаперечних якостей каркасно-монолітного домобудівництва є його безпека при екстремальних ситуаціях: твердий бетонний каркас будинку вистоїть навіть при повному руйнуванні стін.

 

Ще одним плюсом монолітно-каркасного будинку є високий рівень збереження тепла і захисту від зовнішніх шумів. Таким чином, придбавши квартиру у житловому комплексі Sonata, ви отримаєте не лише чудове місцерозташування і комфорт, а й високу якість, довговічність та широкий простір для креативу у вашій квартирі.

 

Дізнавайтеся більше на сайті https://sonata-if.com.ua/ або за телефонами:

/095/ 234-18-58

/067/ 234-18-58