«Велике Будівництво Укрпошти»: у Франківську побудують сортувальний центр за 13 млн. доларів


Укрпошта оголосила два тендери (на понад 50 мільйонів доларів) на будівництво нових автоматизованих сортувальних центрів у Львові та Івано-Франківську.

 

Про це повідомив генеральний директор АТ “Укрпошта” Ігор Смілянський, пише Ратуша.

 

Сьогодні продовжуємо «Велике Будівництво Укрпошти» і оголошуємо 2 тендери на будівництво нового автоматизованого сортувального центру (хаба) у Львові (8 га 26 000 м кв) і сортувального центру (депо) в Івано-Франківську (3 га 6000 м кв).

 

У нас багато клієнтів на Заході України і вони (як і всі інші) заслуговують отримувати якісні, сучасні послуги, – зазначив він.

 

За його словами, Львів стане центром, який відповідає за логістику Заходу України, і сполучною ланкою з Європою. А після завершення будівництва приберуть свої машини з центру міста і продадуть будівлі для міських проектів.

 

Згідно з тендерною документацією, очікувана вартість будівництва сортувального центру в Івано-Франківську складає 13 мільйонів доларів.

 

Строк поставки товарів, виконання робіт та надання послуг: 31 грудня 2023 року.

 

Сортувальний центр працюватиме цілодобово без вихідних, прийматиме щоденно в середньому 70 автомобілів вагою до 20 тонн. Працюватимуть у комплексі 495 осіб.