Вартість будівництва біатлонного комплексу у Буковелі зросла на 74 мільйони гривень


Поляницька сільська рада оприлюднила повідомлення про намір укласти з ТОВ “ПБС” на додаткові роботи з будівництва біатлонного комплексу в Поляниці вартістю 73 950 780,89 гривні.

 

Відповідне повідомлення розміщене на сайті публічних закупівель ProZorro, пише Побудовано з посиланням на Курс.

 

Тепер вартість будівництва першої черги спорудження біатлонного комплексу у Буковелі становить 222,3 млн грн – вартість робіт зросла наполовину.

 

За законодавством, закупівля додаткових робіт у того самого учасника здійснюється протягом трьох років після укладення договору про закупівлю, якщо загальна вартість таких робіт чи послуг не перевищує 50% від ціни основного договору.

 

“Відповідно до висновку Івано-Франківської Торгово-промислової палати від 15.12.2020р. № В-871 Поляницька сільська рада Яремчанської міської ради Івано-Франківської області має достатні підстави для можливості застосування переговорної процедури закупівлі з підрядником ТОВ “ПБС” на суму 73 950 780,89 грн. для виконання додаткових робіт запланованих за коригованим робочим проектом «Нове будівництво сучасного біатлонного комплексу в с. Поляниця Яремчанської міської ради Івано-Франківської області (перша черга)”, – йдеться в повідомленні.