В Європі зростає обсяг інвестицій у нерухомість

Загальний обсяг інвестицій в європейську нерухомість досяг 66 млрд. євро в 3 кварталі 2017 року , що на 12% перевищує показник аналогічного періоду минулого року. Таким чином, обсяг інвестицій в європейську нерухомість за 2017 рік досяг 196 млрд. 500 млн. євро.

Про це повідомили аналітики компанії CBRE.

 

У 3 кварталі 2017 року продовжилося упевнене зростання на ринках індустріальної та складської нерухомості: обсяг інвестицій збільшився на 14% в порівнянні з 3 кварталом 2016 року і на 73% щодо попередніх 12 місяців. Альтернативна та готельна нерухомість також продемонстрували відмінні показники, однак, найбільша частка ринку припала на офісну нерухомість, повідомляє видання 100realty.ua.

 

«Обсяг інвестицій в Європі залишається на максимальному рівні завдяки впевненому росту на ринку Великобританії. Ринок Великобританії продовжує відновлюватися після референдуму, а девальвація фунта  продовжує залучати великий європейський і світовий капітал. Ключові ринки Німеччини, Франції та Нідерландів зберегли динаміку в 3 кварталі і до кінця року ми очікуємо відмінних результатів. У країнах Південної Європи відновлення економіки стимулюють місцеві ринки нерухомості, які продовжують залучати капітал. Як в Іспанії, так і в Італії обсяг угод за останні 12 місяців перевищив показник за попередні 12 місяців», – говорить Джонатан Халл, керуючий директор відділу інвестицій в регіоні Європи, Близького Сходу та Африки, CBRE.