В чому різниця між квартирою економ-класу, комфорт-класу та іншими

Житлову нерухомість можна умовно поділити житло на 4 основні класи:

Економ

 

Доступний сегмент, що відрізняється більш низькими цінами. Житло економ-класу розташоване у віддалених від центру міста районах. Квартири мають невеликий метраж, стандартне планування і відносно скромну внутрішню обробку приміщень.

 

Комфорт

 

Будинки зводяться за технологією панельного або монолітного будівництва. Будучи середнім між економ і бізнес сегментами житло комфорт-класу відрізняються середньою площею, більш хитромудрим оформленням і плануванням. Багатоповерхівки даного типу мають облагороджену територію, зони паркування.

 

Бізнес

 

Будівництво здійснюється за монолітно-каркасною технологією, або з цегли. Об'єкти бізнес-класу характеризуються підвищеним комфортом всередині приміщень, продуманим плануванням, розкішним декоруванням.

 

Забудовники приділяють пильну увагу прилеглій до будівлі території, намагаються створити сприятливі умови для відпочинку у дворі. Обгороджений простір має на увазі наявність сучасного, добре обладнаного дитячого майданчика, парковки, зони відпочинку.

 

Еліт

 

Житлові багатоповерхові будівлі еліт-класу розташовуються в районах міста з більш сприятливою екологічною обстановкою, зі зручною дорожньою розв'язкою.

 

Будинки будуються за індивідуальними проектами, розташовуються на обгороджених, ділянках, що охороняються. При зведенні і обробці просторих кімнат використовуються дорогі, якісні та екологічно-чисті, безпечні будівельні матеріали.

 

Не залежно від того, який клас ви оберете - будівельна компанія “Галицький Двір” пропонує якісну нерухомість різних класів.

 

Контакти:

 

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Південний Бульвар 23/31,

 

Тел: +38 067-344-55-67, +38 050-373-70-23,

Моб. тел:(0342)75-05-52, (0342)75-05-62,

 

E-mail: gal_dvir@ukr.net

Сайт: http://www.galdvir.com.ua