В якій послідовності робити ремонт у новій квартирі?

Отже, сталося. Нове житло з'явилося у Вашій власності. У більшості випадків квартирі необхідний ремонт, особливо якщо це новобудова.

Тільки після якісного ремонту квартира по-справжньому стає вашою і все в ній зроблено так, як хотілося. Зрозуміло, що фронт робіт великий, але з чогось починати треба.

 

Спробуємо розібрати це питання докладніше, щоб в результаті не вийшло так, що для чергового етапу ремонту доводилося ризикувати або, що гірше, демонтувати попередній.

 

Все це в принципі не важливо, якщо ви наймаєте робітників і просто через певний час вже отримуєте «ремонт під ключ». Однак якщо робити ремонт послідовно, то на наступних моментах потрібно загострити увагу.

 

Що необхідно зробити - це дізнатися терміни проведення тих чи інших робіт (штукатурка, фарбування - все це займе певний час, виходячи з обсягів робіт і майстерності), визначитися з масштабами ремонту.

 

Якщо ремонт передбачає повну обробку з усіма наслідками, що випливають з цього видами робіт, а це заміна електрики, сантехніки, вікон і так далі, то це перше, що потрібно робити. Початковий етап ремонту все це включає.

 

Всі етапи повного ремонту (а це, по суті, повноцінне будівництво) будуть розраховані і враховані вже на початковому етапі дизайн проекту, якщо звернутися до професіоналів.

 

Так можна уникнути маси помилок, які можуть коштувати недешево. Розрахувати потрібну кількість будматеріалів і приблизний перелік їх видів дуже важливо. Якщо робити ремонт самостійно, то не потрібно економити на їхній якості.

 

Якщо залучати професіоналів, то при не дуже великому бюджеті краще від чогось відмовитися, на користь тої ж якості матеріалів і робіт.

 

Не залежно від того, який ремонт ви оберете для свого помешкання, найважливішу роль грає якість будівництва. Саме від цього залежить, чи протримається ваш ремонт довго. Тому обирайте тільки перевіреного забудівника!

 

Саме такою є будівельна компанія “Галицький Двір”. Поспішайте, вільних квартир щодня меншає!

 

 

Контакти:

 

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Південний Бульвар 23/31

 

Тел: +38 067-344-55-67, (0342)75-05-52, (0342)75-05-62, +38 050-373-70-23

 

E-mail: gal_dvir@ukr.net

 

Сайт: http://www.galdvir.com.ua