Уряд погодив землю у Франківську під будівництво житла для працівників СБУ

Кабінет Міністрів України погодив перелік земельних ділянок, що належать до земель оборони, на яких планується будівництво житла для військовослужбовців Служби безпеки та членів їх сімей.

Відповідне розпорядження було прийнятне урядом 25 квітня.

 

Документ розроблено СБУ з урахуванням вимог Порядку організації будівництва житла для військовослужбовців та членів їхніх сімей на земельних ділянках, що належать до земель оборони, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 липня 2011 року № 715.

 

Він передбачає створення умов для отримання житла військовослужбовцями СБУ х членами їх сімей за рахунок коштів юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, що будуть використовуватися відповідно до Порядку, який не потребує залучення видатків державного бюджету.

 

У переліку погоджених земельних ділянок зазначена ділянка по вулиці Гаркуші, 7-а, 9, що знаходиться у місті Івано-Франківську. Загальна площа ділянки складає 0,1171 га. Територія відноситься до земель оборони.

  

З 2006 року право на постійне користування землею належить Управлінню Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

 

Ділянка на кадастровій карті