У ЖК «Паркове містечко» засяяв сквер. ВІДЕО


Сквер у ЖК «Паркове Містечко» оживає і наповнюється затишком.

 

Будівельна компанія МЖК Експрес-24 зробила пробний запуск освітлення.

 

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: В ЖК "Паркове Містечко" розцвіли сакури. ФОТО

 

"Погляньте, яку красу бачать наші мешканці зі своїх вікон і вже дуже скоро зможуть прогулюватись вечорами та насолоджуватись затишком", - повідомляють у пресслужбі компанії.

 

 

Житловий комплекс Паркове містечко – готові будинки, підключені до міських комунікацій і здані в експлуатацію. Девелопер створює мікрорайон, орієнтований на всі види інвесторів. Дві готові черги включають 18 новобудов. Квартири здаються покупцям із чорновим обробленням та індивідуальним опаленням.

 

Інфраструктура поблизу підготовлена до активного відпочинку. Поруч є кілька міських парків, безліч спортивних об'єктів, озеро та стадіон для занять спортом. У радіусі декількох кілометрів зводяться новобудови різної поверховості, тому нові об'єкти для комфортного життя тут будуть з'являтися постійно.

 

У пішій доступності розташовані пам'ятники архітектури та пам'ятні місця. При цьому ЖК розташований недалеко від ділового центру міста, що прийдеться по душі бізнесменам. Легко добратися до будь-якого куточка Івано-Франківська на власному автомобілі або громадському транспорті.

 

Купити квартиру в ЖК Паркове містечко від забудовника віддають перевагу люди, які прагнуть отримати функціональне житло на вигідних умовах.

 

Підземне паркування і дворівневе житло не передбачено. Продаж квартир ЖК Паркове містечко ведеться через офіційний сайт або рієлторів.

 

Переглянути планування квартир можна за посиланням: https://parkove.if.ua/.

 

ЖК «Паркове Містечко» – це не лише зручне розташування та якісне житло в серці Івано-Франківська, а й багатофункціональність та комфорт для Вас та Ваших дітей.

 

Телефон відділу продажу: 066 433 00 65.