У Калуші готують земельну ділянку для медичного центру


Минулого тижня Калуська міська рада прийняла рішення про проведення інвентаризації земельної ділянки, яка знаходиться бульвару Незалежності.

 

Як зазначено у преамбулі, проєкт рішення підготували за депутатським зверненням та заявою Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, повідомляють Вікна.

 

Згідно із затвердженим у травні минулого року проєктом детального планування території обмеженої бульваром Незалежності, проспектом Лесі Українки, вул. Євшана та річкою Сівка, в районі бульвару Незалежності зарезервоване місце для будівництва медичного центру.

 

За рішенням міської ради, буде проведено інвентаризацію земельної ділянки орієнтовною площею 0,4822 та розроблена технічна документація із землеустрою. За матеріалами інвентаризації, як зазначив начальник управління земельних відносин Володимир Мельник, буде визначено площу, межі і цільове призначення ділянки.

 

Нагадаємо, міська рада також вже надала дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки спілці учасників АТО для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на території поруч. Такий будинок теж був передбачений проєктом детального планування території.

 

Раніше заяви на отримання тут земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва подавали учасники АТО, проте їм відмовили. Рішеннями судів проєкт детального планування залишився в силі. Зараз ця справа знаходиться на розгляді у Верховному Суді.