На Івано-Франківщині учасники АТО вимагають виділити їм ділянки, які перебувають в оренді

На Прикарпатті учасники АТО виступили проти орендаря. Мешканці села Борщева нарікають на місцеву владу та підприємство, яке взяло в оренду землі сільськогосподарського призначення.  

У населеному пункті проживає 12 учасників антитерористичної операції. За законом вони мають право на отримання земельних ділянок. Їх у владі пообіцяли виділити. Та запропоновані ділянки бійців не влаштовують, йдеться у сюжеті НТК.

 

Учасники АТО написали відповідні заяви ще торік, але бажаного не дочекалися і досі. Кажуть, найкращі землі - вже в оренді. Впевнені, їх обманули. Натомість орендарі та сільський голова переконують – усе законно. Щоб врешті розставити всі крапки над «і» чоловіки прийшли до керівника села із відповідною заявою.

 

Своїм протестом бійці вимагають до 20 січня 2017 року наділити учасників АТО належними для них земельними ділянками. В противному випадку захисники готові до рішучих дій.

 

Голова сільської ради каже, що неодноразово зустрічався із бійцями, пропонував вільні земельні ділянки для садівництва та будівництва. Але односельці хочуть іншої землі, яка вже перебуває в оренді.