У Франківську затвердили склад комісії, яка обере переможців міської відзнаки у сфері благоустрою


Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради затвердив склад конкурсної комісії з відбору переможців міської відзнаки у сфері благоустрою.

 

До складу комісії увійшли сім учасників, інформує Фіртка.

 

Для відзначення найкращих квіткових та ландшафтних композицій, створених іванофранківцями, з 1 до 31 серпня 2019 року, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради «Про Івано-Франківську міську відзнаку у сфері благоустрою»  в Івано-Франківську триває Міський конкурс у сфері благоустрою.

 Переможців буде обрано в чотирьох номінаціях:

- «Зразковий балкон» (I місце - 2000 грн, II місце - 1500 грн, III місце - 1000 грн);

- «Зразковий благоустрій біля приватного закладу» (I місце - 3000 грн, II місце - 2000 грн, III місце - 1000 грн);

- «Зразкова прибудинкова територія» (I місце - 5000 грн, II місце - 3000 грн, III місце - 1000 грн);

- «Зразковий благоустрій приватної садиби» (I місце - 2000 грн, II місце - 1500 грн, III місце - 1000 грн).

Взяти участь у конкурсі можуть усі мешканці міста, підприємства та установи. Для цього необхідно заповнити заявку на участь у конкурсі на адресу голови конкурсної комісії (Заявка) та зробити фото об’єкту.

Заявки та фото на участь у конкурсі подаються в Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (вул. Незалежності, 7, ІV поверх, телефон: 53-22-12) або ж надсилайте на електронну адресу Департаменту - dkgmvk@ukr.net  з поміткою «На конкурс».

Результати конкурсу будуть розміщені на нашому сайті komynalka.com.ua , а переможці будуть нагороджені  відзнаками міського голови та грошовими преміями та відзнакою в сфері благоустрою. Відзнака надається на конкурсних засадах. Відбір переможців здійснюється конкурсною комісією та онлайн-голосування мешканців міста у співвідношенні 50/50%.

Календар конкурсу: прийом робіт - з 1 до 31 серпня 2019 року; оприлюднення та голосування - з 2 до 13 вересня; підсумкове засідання конкурсної комісії - 16 вересня.

Крім того міський голова доручив профільним спеціалістам попрацювати з підприємцями, власниками кафе, та інших закладів, аби навести порядок біля них. Мовляв є заклади, біля яких необхідно перекласти бруківку.

"Місто не зможе все зробити. А вже той власник біля свого закладу міг би про це подбати", - сказав Руслан Марцінків.