У Франківську за трьома адресами виявили самовільне будівництво. ФОТО


Мешканці Івано-Франківська звернулись до Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю з повідомленням, що у місті за трьома адресами триває самовільне виконання будівельних робіт з реконструкції житлових та нежитлових приміщень.

 

Про це повідомляє пресслужба відомства.

 

Роботи велись за адресами:

 

- вул. В. Стуса, 32 корп. 3 у м. Івано-Франківську – виявлено виконання будівельних робот з реконструкції квартири №40 в частині зміни конфігурації даху без отриманого права на початок виконання будівельних робіт;

 

- вул. Є. Коновальця, 13 В у м. Івано-Франківську – виявлено виконання будівельних робот з реконструкції нежитлового приміщення в частині зміни конфігурації даху без отриманого права на початок виконання будівельних робіт;

 

- вул. Галицькій, 34 у м. Івано-Франківську – виявлено виконання будівельних робот з реконструкції будинку № 34 в частині надбудови без отриманого права на початок виконання будівельних робіт.

 

По всіх виявлених фактах Управлінням здійснено відповідні заходи реагування згідно чинного законодавства: проведено перевірки, видано приписи про негайне зупинення виконання будівельних робіт, винних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності з накладенням штрафних санкцій,- йдеться в повідомленні.