У Франківську за два роки понад 100 будинків переведуть на автономне опалення


110 житлових будинків, абонентів "Станіславської теплоенергетичної компанії", за два роки мають перейти на індивідуальне опалення.

 

Про це під час традиційної онлайн-трансляції повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує Побудовано.

 

"Зараз ми ведемо переговори зі "СТЕКом" щодо передачі в оренду їхньої котельні місту на два роки. За ці два роки ми повинні всі 110 будинків відключити від центрального опалення та перевести на індивідуальне. Це таке велике завдання, плануємо розпочати кампанію вже з 1 червня", - зауважив міський голова.

 

Нагадаємо, Господарський суд Івано-Франківської області відкрив провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Станіславська теплоенергетична компанія".

 

ТОВ «СТЕК» утворилось у 2012 році внаслідок рішення суду, за яким котельню на вулиці Індустріальній передали від ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» до «Прикарпаттяобленерго».

 

За даним ЄДРПОУ, засновником ТОВ «СТЕК» є ТОВ «Універсальний транзит». Кінцевим бенефіціаром є житель Івано-Франківська Михайляк Зорян Богданович.

 

Споживачами «Станіславської теплоенергетичної компанії» є соціально важливі об’єкти та бюджетні організації. Також компанія здійснює обслуговування 192 житлових будинків.