Мешканці будинку по вулиці Вовчинецька, 25 просять міських депутатів вплинути на тепловиків

Мешканці першого під’їзду по вулиці Вовчинецька, 25 просять місцевих депутатів «захисту» від  «СТЕКу». Відповідне звернення на сьогоднішній сесії міської ради озвучив їх представник Григорій Байдащук.

«Починаючи з вересня 2015 року ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» вимагає виплати за послуги, які ми фактично не отримували, оскільки користуємося автономним опаленням.  У міському суді знаходиться ряд позовів з теплопостачання.»,  - йдеться у заяві громади.

 

За словами Григорія Байдащука, міська рада рішенням від 29 листопада 2011 року надала дозвіл на відключення споживачів даного будинку від давання центрального опалення та гарячого водопостачання.

 

З 2014 року мешканці будинку по вулиці Вовчинецька, 25 користуються автономний опаленням. Однак, підприємство вимагає від них сплатити за послуги теплопостачання.

 

У свою чергу міський голова Руслан Марцінків доручив своєму заступнику Миколі Вітенку та директору Департаменту житлової комунальної політики і благоустрою Михайлу Смушаку провести нараду із мешканцями та запросити на неї представників «СТЕКу». В іншому випадку вони звертатимуться до суду.