У Франківську взялися за ремонт спортзалу в Муніципальному центрі дозвілля

У Муніципальному центрі дозвілля на Набережній працюють не лише естрадні, але й спортивні секції.

Тут для дітей діють секції з міні-футболу, баскетболу, волейболу. А також волейболом займається чоловічий клуб «Будівельник». Для цього в закладі функціонує спортивна зала.

 

Однак, як розповіла директорка МЦД Леся Муравйова, приміщення спортзали було в занедбаному стані. Адже ремонту в цих стінах не було ще з 1998 року.

 

Цього року міська рада вирішили капітально відремонтувати приміщення. Роботи почали місяць тому і за стільки ж часу планують завершити.

 

Наразі тут вже укріпили балкон для глядачів, постелили спеціальний лінолеум, відновлять стіни, замінять усі 11 дверей.

 

Також у проекті – заміна мереж електропостачання, світильників на ледівські, окремі жіноча та чоловіча роздягальня з санвузлами й душовими, суддівська та інвентарна кімната, нові баскетбольні щитки, футбольні ворота, розмітка.

 

 «В Івано-Франківську відбувається чимало спортивних змагань, а закладів, які можуть їх примати, не так багато. Тому вирішили зробити цей і таких спортзалів потрібно якомога більше. В планах облаштування спорткомплексу «Електрон» та спортзали в «Теплокомуненерго». Гарна тренувальна база й мережа спортзалів та лиш додасть хороших спортивних результатів»,- зауважив міський голова Руслан Марцінків.