У Франківську відновили тематичний ігровий майданчик “Фортеця”. Фото

У неділю, 2 липня іванофранківська дітвора матиме змогу поринути в казкові часи середньовіччя. Адже в мікрорайоні Позитрон відкриють відновлений тематичний ігровий майданчик “Фортеця”.

Дитяча відпочинкова зона тривалий час була занедбана. І більше нагадувала руїни після фатальної битви.

 

Реконструкцією “Фортеці” займається міське управління капітального будівництва. Оскільки на даній території вже були дві конструкції у формі веж, розповідають проектанти, їх вирішили відновити.

 

 

Окрім існуючих фортець тут також встановили сучасний дитячий ігровий майданчик. Аби дорослі мешканці мікрорайону могли розважитися після трудового дня фахівці галузевого управління запланували ще спорудження зони для різновікової категорії людей.

 

Варість відновленння дитячого майданчику сягає мільйона гривень. В мікрорайоні розташована 22-а школа. Одна з найбільших в Івано-Франківську, зазначають в мерії. Тож сподіваються “Фортеця” буде до вподоби і тамтешнім школярам.

 

 

"Хоч всі роботи завершаться лише до кінця цього тижня й в неділю ми офіційно відкриємо майданчик "Фортеця", дітвора вже вподобала собі цю незвичну для нашого міста відпочинкову зону. Тож запрошую всіх на офіційне відкриття зі співами, танцями та забавами у неділю, 2 липня. Початок о 14.00", – написав на своїй сторінці у соцмережі міський голова Руслан Марцінків.