У Франківську приміщення Народного дому здають в оренду

Міська влада має намір передати в оренду кілька нежитлових комунальних приміщень. Одне із них знаходиться у самому центрі Івано-Франківська, у будівлі найстарішого готелю міста - «Дністер». Мова йде про перший поверх Центрального Народного дому, що знаходиться по вулиці Шевченка, 1.

Першими у списку об’єктів оренди йдуть нежитлові приміщення, що розташовані на першому поверсі в будинку по вулиці Гната Хоткевича, 52. Їх площа складає лиш 3,98 кв м. Максимальний термін оренди розрахований на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначенні для використання під майстерню з ремонту одягу. Сама ж вартість об'єкта оренди згідно зі звітом про незалежну оцінку складає 19 545 гривень.

  

Наступними є нежитлові приміщення, що розташовані на першому поверсі та в підвалі будівлі Народного дому №1, по вулиці Шевченка, 1. Площа об’єкта становить 144,9 кв м. Максимальний термін оренди розрахований на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначенні для облаштування зони приймання та відпочинку гостей (допоміжні приміщення готелю). Сама ж вартість об'єкта оренди складає 673 020.

 

Центральний Народний дім, вулиця Шевченка, 1 

 

Останні йдуть нежитлові приміщення площею 162,7 кв м, що розташовані на першому поверсі в будинку по вулиці Вовчинецькій, 34. Максимальний термін оренди розрахований на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначенні для використання під торгівельний об'єкт. Сама ж їх вартість становить 1 274 080 гривень.

  

Заяви про оренду зазначених об'єктів приймаються за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса,2, перший поверх.