У Франківську оголосили конкурс проектів для ОСББ та будинкових комітетів

В Івано-Франківську стартує конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування і громадянського суспільства. Конкурс на 70% співфінансується з міського бюджету – решту 30% платить учасник проекту.

1 лютого розпочався набір на конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в місті Івано-Франківську, які надає міська рада для ОСББ, ЖБК, БК, ГО, приміських сіл та піклувальних рад освітніх та культурних закладів. Про це йдеться на сайті департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою. 

 

Конкурс проводиться уже 6 рік. Проекти та програми на участь у конкурсі подаються на ім’я секретаря Івано-Франківської міської ради Оксани Савчук з 1 лютого по 28 лютого 2017 року. 

 

З метою надання методичних рекомендацій щодо умов та порядку проведення конкурсу проводитимуться навчальні семінари, а саме: 8 лютого, о 15:00 в 311 каб. для ОСББ, будинкових, вуличних та квартальних комітетів, житлово-будівельних кооперативів міста.

 

За більш детальною інформацією звертайтесь в Секретаріат Івано-Франківської міської ради – вул. Грушевскього, 21, каб. 108, тел.: 55-64-99; 55-21-07