Міський голова скликає депутатів на позачергову сесію аби з другої спроби викупити локомотиворемонтний завод

Руслан Марцінків скликає позачергову сесію міської ради для вирішення єдиного питання – про участь в конкурсі з повторного продажу пакету акцій Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу.

Засідання розпочнеться 18 липня о 10:00 год ранку.

 

Подібну процедура проходила напередодні першого аукціону. Тоді депутати 24-ма голосами дали «добро» на участь в конкурсі з продажу пакету акцій локомотиворемонтного заводу.

 

Більше того, Івано-Франківська міська рада була єдиним учасником конкурсу. Однак після завершення аукціону, приватизаційна комісія з продажу акцій підприємства прийняла рішення не затверджувати його результати.

 

Згодом у Фонді Держмайна повідомили, що Окружний адміністративний суд міста Києва забезпечив позов фізичної особи до КМУ та ФДМУ та забороним Фонду вчиняти будь-які дії щодо підготовки, організації та проведення конкурсу з продажу акцій заводу.

  

Зважаючи на це, після завершення конкурсу приватизаційна комісія одноголосно прийняла рішення не затверджувати його результати. У свою чергу, Фонд уже подав апеляційну скаргу на вищезазначену ухвалу.

 

Не оголосивши переможця конкурсу, комісія оголосила про проведення у найкоротші терміни нового аукціону.

 

Умови конкурсу ті самі - до продажу пропонується 99,5 % статутного капіталу Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу. Стартова ціна – 33, 9 млн грн.

 

Приймання конкурсної документації та остаточного проекту договору купівлі- продажу завершується 15 серпня о 18:00 год. Конкурс буде проведено 22 серпня об 11:00 год у приміщенні Фонду державного майна України.